Značka Cheff Chocolate Bar se zrodila uprostřed pandemie COVID-19 v útulné pražské kuchyni, kde Anna začala vyrábět čokolády a bonbóny pro svou rodinu. Jediné, co chtěla, bylo vyrábět zdravé a přírodní sladké dobroty, vyrobené z přírodních ingrediencí, bez přidaných cukrů a tuků.
Pomalu se přihlásila do všech možných školeních a mistrovských kurzů od světoznámých mistrů čokolády a přetvářela své zkušenosti a techniky do jedlých uměleckých kousků, šplouchání barev, textur a chutí, což vyvolalo nezapomenutelné emoce a zaručila štěstí nejprve své rodině, poté svým obchodním partnerům a zákazníkům, kterým své výtvory jednou představila.
To byl zlomový okamžik a Anna se rozhodla opustit technologický svět (marketingovou agenturu, kterou založila dříve), aby vytvořila podnik, kde se rodí štěstí v kombinaci s nejlepšími ingrediencemi, příchutěmi a ručně vyráběnými krásnými vzory. Dnes pro ni a její zaměstnance jediným limitem je nebe.
Přejeme Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!
Tým Cheff Chocolate Bar